Service

pf bus 4

Ik kom met mijn reparatiebus graag bij u thuis het werk/school of onderweg. in de regio Alkmaar 

Ik heb vaak alle fiets onderdelen op voorraad en ik ben geheel voorzien van alle gereedschappen en een goed humeur. 

Ik kom voor particulieren in Alkmaar en omstreken.

Voor ondernemers met veel fietsen op de zelfde plek kom ik ook buiten de regio.

Soms is het nodig uw fiets mee te nemen naar de werkplaats in verband met uitlezen van uw ebike of een speciale opdracht. De voorrijkosten bedragen 5 euro extra.

Het liefst pinnen!

Ik repareer bijna elk merk Ebike, ook elektrische bakfietsen of tandems.

Bezit u een gewone fiets zonder trap ondersteuning? dat is voor mij geen probleem.

fiets gekocht uit China? Helaas repareren wij geen fietsen uit China zoals fatbike’s elektrische steps of kinderfietsen.

U bent vrij om te bellen voor een vraag.

Een afspraak maken voor uw fiets? u kunt het best een afspraak via onze agenda inplannen.

Helaas komt het geregeld voor dat ik niet in de mogelijkheid ben om de telefoon op te nemen en druk bezig ben, onder andere met autorijden of sleutelen,

Probeert u in dat geval even een mailtje te sturen met de vraag en uw telefoonnummer dan bel of mail ik u zo snel mogelijk terug.

Info@prinsfietsenmaker.nl

Email beantwoord ik vaak binnen 2 werkdagen.

Info@prinsfietsenmaker.nl

 

Vragen of opmerkingen via socialmedia worden helaas niet altijd beantwoord. 

Over mij

Ik ben Joshua Prins

Een ondernemer in hart en nieren met een specialisme op het gebied van fiets reparatie.

Al vroeg in mijn levensjaren wist ik het ik wordt fietsenmaker! ik ben begonnen met het vak toen ik ongeveer 14 jaar oud was, ik was erg succesvol, ik heb op veel plekken mogen werken en veel mogen leren van andere fietsenmakers. Toen ik ongeveer 17 jaar was ben ik de fietstechnicus opleiding gaan doen, na mijn opleiding ben ik meteen in 2016 mijn eigen bedrijf begonnen! tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier en zie ik er naar uit om u van dienst te zijn en u te vertellen over de bron waar mijn succes en zegen vandaan komt. tot snel!

De kernwaarde van mijn bedrijf,

uw fiets repareren alsof hij van
mijn vader is.

wist u dat meer dan 10% van mijn winst naar een Goed doel gaat?!

Waarom kiezen voor mij?

garantie gegarandeerd!

klant vriendelijkheid

Ik vind het belangrijk dat uw wensen aanbod komen. Mocht er iets misgaan? Dan komen we er samen uit!

Veiligheid

Veiligheid staat hoog in het vaandel bij ons bent u verzekerd van een goede afloop. Ik werk alleen met de beste materialen en ben transparant in wat ik doe en zeg zodat u nooit voor vervelende verrassingen staat.

Snelle service

Het is belangrijk dat u weer snel kunt fietsen daarom hebben wij als doel uw fiets binnen 3 dagen weer rijdend te krijgen.

volledige kennis

U kunt mij er op vertrouwen dat ik weet waar ik het over heb, niet alleen om mijn vele jaren werk ervaring ook omdat ik het belangrijk vind mijn kennis
''up to date'' te houden.

4/5

4.8

Mijn klanten geven mij gemiddeld een zeer hoge waardering. Bedankt!

aanbevelingen

Door een drukke baan heb ik geen tijd om tijdens normale openingstijden mijn fiets bij een fietsenmaker te brengen. Super fijn dat Prins Fietsenmaker bij mijn werk langs kon komen en daar snel en vakkundig mijn fiets heeft gemaakt. Heel blij!!
Wat een uitvinding! Je fiets aan huis gerepareerd. Gisteren zo goed geholpen door de vriendelijke fietsenmaker Prins. Een nieuwe versnellingskabel, een nieuwe binnen- en buitenband. Zo gepiept! En dat voor een redelijke prijs. Ik kan dit fantastische concept iedereen aanraden. Hoorde dat hij ook electrische fieten onder handen neemt. Ideaal!
Snel, degelijk en alles conform afspraak.

Maak hier jouw afspraak!

Na het maken van de afspraak komen wij graag bij u langs om de fiets te repareren.                                                                Mocht het zo zijn dat u gewenste datum voor ons lastig uit komt, dan zullen wij contact opnemen met u om een passende afspraak in te plannen.

Niet thuis? Geen probleem! Laat even weten in de beschrijving waar u de fietssleutel verstopt heeft (onder de prullenbak E.V.T.)       Ik repareer op uw gewenste dag/tijd de fiets. Achteraf kunt u online betalen via een betaalverzoek.

Boekingssysteem
Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt!
 
-
In behandeling
captcha

Laat een bericht achter

De fietsenmaker met Goed nieuws!